Registracija članice

CE HUB - ALIJANSA ZA ZELENU TRANZICIJU SRBIJE


Misija CE HUB-a Privredne komore Srbije jeste ZELENI DOGOVOR za budućnost. Srbiji je potrebna zelena tranzicija kako bi njena ekonomija bila niskokarbonska, resursno efikasna, pametna, zelena, inkluzivna i konkurentna na zahtevnom svetskom tržištu.

CE HUB je medijator privrede i donosilaca odluka u procesima regulatornih izmena i centralno mesto digitalne edukativne platforme znanja i veština za cirkularnu ekonomiju, koja će privrednim subjektima na praktičan način učiniti dostupnim savremene modele poslovanja i pristup finansijskim izvorima. Umrežavanjem kompanija i stvaranjem industrijske simbioze omogućava se prelazak na cirkularnu ekonomiju kroz uštede u resursima i energiji.

Dobrovoljnim članstvom, privredni subjekti će dobrom praksom, znanjem i idejama ubrzati tranziciju ka cirkularnoj ekonomiji. Kao rezultat, dobiće smanjenje operativnih troškova, izlazak na nova tržišta, inovativne modele poslovanja, postizanje najboljih ekonomskih i ekoloških rezultata i odgovornost prema lokalnoj zajednici.

Privredna komora Srbije kroz Centar za cirkularnu ekonomiju poziva privredne subjekte da postanu članovi i doprinesu sprovođenju aktivnosti CE HUB-a, kako bi se ubrzala i ostvarila zajednička vizija da ekonomija Republike Srbije ostane regionalno i globalno konkurentna, investiciono aktivna, pametna, zelena i digitalno transformisana.

Popunjavanjem pristupnice, dajete saglasnost u ime privrednog subjekta za dobrovoljno članstvo u Alijansi za zelenu tranziciju Srbije, kao delu zajednice koji će predvoditi promene u procesu tranzicije na cirkularnu ekonomiju prema principima cirkularne ekonomije.

Zahtev za registraciju članice
Podaci kompanije / organizacije

 

Potrebno je u okviru ovog formulara kreirati novi korisnički nalog pri svakoj novoj registraciji.
Dodatno uređivanje sadržaja vršite sa nalogom uz koji ste registrovali formular.

Privredna-komora-Srbije
nemacka-saradnja-giz

Ova platforma je napravljena uz podršku
Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).
Informacije i mišljenja objavljena na platformi,
kao i njen sadržaj 
ne predstavljaju nužno gledišta UNDP-a.

undp-srbija
undp-serbia

Ova platforma je napravljena uz podršku
Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).
Informacije i mišljenja objavljena na platformi,
kao i njen sadržaj 
ne predstavljaju nužno gledišta UNDP-a.